Alaturi de partenerii nostri

Gama de servicii variata

Abordare individuala, specifica fiecarui client

Echipa noastra

People building success!

MGMT este fondata in 2014 ca o companie financiara tip ”boutique” care ofera servicii specializate pentru un segment particular de piata (IMM), de o echipa dinamica si cu experienta de peste 15 ani in domeniu, certificati ca auditori, experti contabili si consultanti fiscali.
Esenta valorii noastre sunt OAMENII. Lucram in permanenta pentru a investi in personal, cu scopul dezvoltarii lor spre imbunatatirea calitatii tuturor serviciilor noastre.
SIMPLITATE
PASIUNE
PROFESIONALISM
PROACTIVITATE
INCREDERE
ATITUDINE

Colaboram cu partenerii nostri locali si internationali ca sa ne folosim in comun cunostintele, abilitatile si experienta noastra pentru a crea schimbari importante si a obtine rezultate pozitive.

Echipa noastra este formata din profesionisti orientati spre a intelege nevoile clientilor nostri avand cunostintele si experienta necesara pentru oferirea de servicii de calitate.

Suntem orientati catre succesul nostru, al clientilor si al profesiei, demonstrand caracterul de leadership la toate nivelele.

Avem potential pentru a ne deservi clientii nostrii inca din faza de start-up, atat legal cat si fiscal, precum si IMM-uri cu experienta ridicata in productie, comert si servicii.

Liderii MGMT

Cultura noastra organizationala este definita prin cuvantul “Simplitate” intrucat noi suntem direct conectati cu clientul. Oamenii care fac ce isi doresc reprezinta totul pentru noi.

Corpul Expertilor Contabili si Contabilior Autorizati din Romania

Camera Consultantilor Fiscali din Romania

Camera Auditorilor Finaciari din Romania

Autoritatea de Supraveghere Publica a Activitatii de Audit Statutar