Alte servicii

Începând cu planificarea și evaluarea inițială a structurii legale si fiscale, insoțim clientul de la bun început pentru intrarea pe piață. Sprijinim clientii in vederea înregistrarii legale si fiscale și oferim asistenta in gestionarea problemelor legate de dreptul muncii și migrație , aspecte comerciale, contabilitate (inclusiv consolidarea cu contabilitatea companiei holding). Prin serviciile noastre oferim sprijin si in fazele de anulare și înregistrare/declarare finală din punct de vedere fiscal. Suntem capabili să oferim întreaga gamă de servicii dintr-o singura sursă.
 • alegerea formei juridice, inregistrarea societatilor comerciale din punct de vedere legal si fiscal (inclusiv in faza de Start-up);
 • Analiza implicatiilor fiscale;
 • Inregistrari in scopuri de TVA si sedii permanente;
 • Santierele de construcții și montaj temporare (unități permanente în scopuri fiscale) beneficiază de consultanța noastră integrată;
 • realizarea procedurilor de lichidare și de înregistrare corespunzătoare, de la inițierea pregătirilor pentru aceasta până la furnizarea unui lichidator.
 • Consultanta privind fuziunile si achizitiile (M&A) ; 
 • Servicii de Due Diligence legal, financiar și fiscal (DD) ;
 • Asistenta juridica prin casele de avocatura colaboratoare;
 • Modelare fiscala – asistenta in realizarea de scenarii si previziuni cu privire la posibilele implicatii fiscale ce apar ulterior realizarii unei tranzactii, in functie de modele de afaceri prezentate.

Dacă puneţi bazele unei afaceri sau vă reorganizaţi societatea, dacă încheiaţi tranzacţii semnificative şi/sau investiţi banii partenerilor de afaceri, trebuie să fiti la curent cu ultimele informaţii.

Oferim:

 • servicii de restructurare si managementul afacerii;
 • accesare surse de Finantare; 
 • management de proiect pentru fonduri europene si alte tipuri de finantari de la diversi donatori.

Obiectivul dumneavoastră este important pentru noi. MGMT vă ajuta să clădiţi o structură eficientă pentru a vă atinge obiectivul.

Consultanta de afaceri

Va sprijinim, alaturi de colaboratorii nostri, în toate problemele relevante, precum:
 • Legea societatiilor comerciale;
 • Dreptul industrial;
 • Dreptul comerical;
 • Dreptul muncii.

Lean management este o metoda stiintifica care spijina in a produce mai ieftin, mai bine, la termenul cerut de client si cu flexibilitate la variatiile cererii. Lean management este o schimbare de strategie care dureaza. Unele rezultate apar imediat, altele în  timp. Implica toti angajatii, dar trebuie promovat si sustinut in primul rand de top management. Genereaza munca standardizata si calitate superioara.

Filozofia fundamentala în Lean o reprezinta definirea Valorii din punctul de vedere al clientului (consumator). Toate acele activitatii care nu adauga valoare în ochii clientului (ci doar genereaza costuri) sunt identificate ca Risipa. Lean nu se axeaza pe procesele individuale, ci imbunatateste intregul flux de valoare. Lean are ca scop cresterea productivitatii, eficientei si eficacitatii. Lean inseamna sa produci/oferi servicii conform cu ceea ce isi doreste clientul, la costul acceptabil de catre acesta si sa livrezi la momentul solicitat de client, toate acestea cu minimul de resurse posibil; 

Lean nu inseamnă structuri organizationale speciale, nu inseamna investitii în tehnologie, nu inseamnă proiecte uriase. Poate fi aplicat oriunde, oricand, de catre oricine, cu un oarecare antrenament si cu o mare dorinta de perfectionare. 

Lean ar trebui sa fie fundamentul oricarui proiect de crestere, indiferent de natura lui.

 • NU este un proiect. Este o strategie pe termen lung!
 • Are impact pozitiv in performanta globala a unei companii !

Deviza Lean:

 • Respect pentru angajati;
 • Imbunatirea continua;

Rezultat:  Compania va fi mai flexibila si astfel va fi capabila sa raspunda cerintelor clientului mult mai repede.  Se va crea o productie mai stabila cu sanse mai mari de a imbunatati performanta in toate procesele.

0 Proiecte de succes

0 Ani de experienta cumulata

0 Clienti

Anca Sucala
Coordonator de Business - Management

Management
Auditor / Expert Contabil / Consultant Fiscal

Anca Sucala are peste 30 ani de experiență în domeniul financiar-contabil, audit financiar, consultanta fiscala, de afaceri si de management. A fost implicata in proiecte de consultanta si asistenta directa in privatizarea si restructurarea sectorului piscicol din Romania, prin proiecte British Know How Fund pentru societatile piscicole private si in curs de privatizare, precum si in cadrul unor proiecte de analiza financiara si consultanta de afaceri ale PNUD si PHARE. A fost membru si coordonator de proiecte  finantate de PNUD- ONU (UNIDO) pentru restructurarea intreprinderilor mici si mijlocii privatizate din Romania.  

In ultimii 20 de ani a pus bazele si unei companii de Audit, Contabilitate (BPO) si Consultanta Fiscala, cu peste 100 de angajati in Bucuresti, Timisoara, Cluj si Sibiu, companie care a deservit in cei 20 de ani peste 500 clienti din toate domeniile de activitate, subsidiara din Romania a unei multinationale Germane. In cadrul acestei companii a detinut calitatea de Actionar, Administrator si Managing Partner pentru activitatea financiara.

Deține calificarea de Expert Contabil, Auditor financiar si Consultant fiscal. Este Expert in accesare fonduri europene si a detinut functia de Manager de proiect POSDRU, cu implicare directa in proiect. Este consultant de afaceri UNIDO si a avut participare activa si in proiecte de implementare Lean Management  fiind Manager si Sponsor in Excelence management.

Din anul 2018 s-a alaturat echipei MGMT AUDIT& BPO SRL, fiind in prezent Coordonator de Business. Este implicata in decizii manageriale, de strategie si de dezvoltare. Operational, sustine linia de servicii legate de audit intern, tranzactii internationale, proiecte de Due Diligence, consultanta manageriala, Lean Management si alte servicii.

Obiectivul MGMT este acela de a folosi resursele, cunostintele si experienta echipei noastre, pentru a oferi clientilor servicii adaptate nevoilor lor specifice

Având in vedere experienta noastra din numeroase industrii si cunoasterea specificitatii mediului economic din Romania, va putem ajuta sa identificati solutiile optime pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra. Alegem clientii nostri pentru atitudinea lor si nu pentru marimea sau puterea lor financiara. Obiectivele noastre sunt gandite astfel incat sa putem obtine o crestere continua si sustinuta si care sa aduca si câstiguri semnificative clientilor.

Flexibilitate

Nu suntem doar consultanti ci si antreprenori. Curajul de a gandi critic si intelegerea profunda a mediului de business ne ajuta sa oferim solutii practice si sustenabile.

Performanta

Ne dam silinta de a face mai mult si de a fi mai buni. Oferim solutii concrete si asiguram un cadru optim pentru competenta, calitate, echilibru si progres.

Incredere

Avem incredere in Noi si transmitem incredere prin NOI. Investim in oamenii nostri pentru dezvoltarea lor personala, pentru cresterea calitatii serviciilor noastre si din respect pentru dumneavoastra.