MGMT AUDIT & BPO

MGMT este o o companie de prestari servicii de audit financiar, contabilitate, resurse umane - salarizare, consultanta fiscala, financiar contabila si preturi de transfer.

Pe o piata in care eficientizarea costurilor si stabilirea unui mod de operare optim din punct de vedere financiar fiscal trebuie sa protejeze viitorul companiei dumneavoastra. Externalizarea anumitor servicii poate ajuta companiile sa economiseasca bani si sa obtina mai multa calitate, mai multa flexibilitate, un raspuns mai rapid si profesional la nevoile imediate si pe termen mediu / lung.

Noi, cei de la MGMT avem un rol important in construirea unui mediu de afaceri mai bun pentru angajatii si clientii nostri.

Oferim intreaga gama de servicii integrate si de solutii cu un raport bun calitate/pret, acoperind toate aspectele administrative si legale ale afacerii, de la infiintarea societatii comerciale, evidenta financiar–contabila, salarizare, expati pana la expertize contabile, fuziuni si audit financiar. Multe companii aflate la inceput de drum sau cu experienta gasesc in acelasi loc solutii prompte si eficiente care corespund exact nevoilor aparute pe parcursul derularii activitatii.

Turning value into Business

Serviciile noastre sunt de audit financiar, audit intern, contabilitate, resurse umane, salarizare, consultanta fiscala, financiara, de afaceri, IT, preturi de transfer, lean management, fuziuni si achizitii de business (M&A- DD) si alte servicii conexe.

MGMT este membra a principalelor organisme de supraveghere si reglementare profesionala din Romania: CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si al Contabililor autorizati), Camera Consultantilor Fiscali din Romania (CCF), Camera auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si autorizat de Autoritatea de Supraveghere Publica a Activitatii de Audit Statutar (ASPAAS).

Pe domenii importante precum fiscalitate internationala, servicii de legal, IT si gestionare sistem informatic, preturi de transfer ne bazam pe colaboratorii nostri locali si internationali.

Turning vision into value

Structura MGMT se bazeaza pe calitate. Ne adresam dumneavoastra ca un viitor partener de afaceri concomitent cu garantarea calitatii serviciilor noastre prompte, impreuna cu dedicatia, flexibilitatea si profesionalismul echipei noastre.

Suntem alaturi de partenerii nostrii si ii sustinem în dezvoltarea afacerii lor prin cresterea valorii activitatilor acestora si printr-o abordare individuala, personalizata a spectelor specifice fiecarui client.

Obiectivul afacerii noastre este succesul clientilor nostrii. Daca dumneavoastra aveti success, inseamna ca si noi am avut success. Acesta este singurul reper pentru valoarea muncii noastre.

Flexibilitate, transparenta
Energie, solutionare rapida
Respect, integritate
Calitate, valoare adaugata
Dedicatie, angajament
Excelenta
Success, “one team

Ne concentram pe solutie nu pe problema!

MGMT a dezvoltat o abordare creativa orientata catre solutii si personalizata fiecarui client. Combinam experienta cu intuitia si rationamentul profesional astfel incat sa luam deciziile cele mai bune pentru client.

Avem experienta vasta nu numai in tarile in care avem birouri proprii, ci si în Statele Unite, Orientul Mijlociu si Indepartat, Europa de Vest si Europa Centrala si de Est.

Retea locala- Bucuresti, Timisoara, Brasov, Sibiu, Cluj, prin birouri proprii si colaboratori

Gama variata de experti asociati / limbile noastre de lucru sunt engleza, germana, franceza, poloneza, rusa si spaniola.

  • Experienta, competenta si profesionalism
  • Rentabilitate si eficienta in materie de costuri
  • O comunicare si colaborare foarte buna
  • Confidentialitate
  • Abordare proactiva si informarea continua a clientului
  • Tratament similar pentru clientii internationali bazat pe reteaua noastra internationala
  • Orientare catre client

Expertiza

Sectoare de activitate

Rapoarte de transparenta

Rapoartele noastre de transparență reprezintă una dintre modalitățile prin care putem pune la dispozitie informatii continue asupra activitatilor noastre si a progreselor din punctul de vedere al calității serviciilor prestate. In general aceste rapoarte sunt axate pe calitatea auditului, independența în calitate de auditori descriu politicile, procesele și metodologiile noastre.

Audit

90%

Consultanta fiscala

70%

Tranzactii internationale

70%

Consultanta financiar-contabila (BPO)

95%

Servicii de contabilitate

90%

HR Salarizare

80%

Preturi de transfer

60%

Testimoniale

O singura reusita nu ne acopera de glorie. Avem in vedere obiective pe termen mediu si lung. Imaginea noastra este data de parerea dumneavoastra.
Profesionalismul si experienta, imbinate cu expertiza nationala si internationala, creeaza tabloul complet al unor servicii de calitate. Apreciem foarte buna colaborare si multumim MGMT!
Virgil Zahan Manager at SSIF Goldring
Elementul forte al “MGMT” este valoare adaugata, prin apropierea reala de problemele clientului si printr- o abordare proactiva, deschisa si solutii obiective. Recomandam echipa cu toata increderea.
Zuzanna Kurek Partener
Dna. Gabriela Ciacaru este partenerul nostru de incredere cu care colaboram pentru serviciile de audit intern. Am apelat si apelam in continuare cu incredere la compania MGMT AUDIT &BPO.
Liviu Sonea Director General
MGMT AUDIT & BPO SRL este o firma infiintata recent de profesionisti cu peste 15 ani vechime in domeniu, motivata si dornica sa puna in slujba clientului expertiza si experienta dobandita. Cu dna Anca Sucala, colaborez de peste 18 ani si am incredere in forta de a construi o afacere de success.
Ing. Sorin Timis Manager IQ Networks SRL
Lucram impreuna cu dna. Gabriela Ciacaru, care este partenerul nostru de incredere, care ne-a convins prin seriozitate si profesionolism. Recomandam cu caldura serviciile de audit financiar si audit intern. O echipa de profesionisti!
Nicolae Tasu Administrator
Echipa MGMT s-a ridicat intotdeauna la nivelul exigentelor noastre, pe proiecte care impun standarde inainte de profesionalism si seriozitate, precum si un nivel foarte mare de implicare. Am apelat si apelam in continuare cu incredere la serviciile partenerului nostru.
Costescu Guran Luana Camelia Administrator
Dna. Gabriela Ciacaru este partenerul nostru de incredere cu care colaboram pentru serviciile de audit intern. Am apelat si apelam in continuare cu incredere la compania MGMT AUDIT &BPO.
Madalina Toma Director Financiar
Pentru un programator contabilitatea este un adevarat mister. Echipa MGMT a reusit sa ne ofere suport si sa ne indrume intotdeauna in directia corecta.
Radu Stanciu Manager

Va oferim cunostintele si experienta echipei noastre.
Clienții noștri sunt, în marea lor majoritate, companii mici si medii care doresc sa aiba o privire economica de ansamblu asupra activitatii lor.


[acceptance* acceptance-425 optional] Am citit politica de confidentialitate si cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal. [/acceptance]