Site-ul www.mgmtgroup.ro este proprietatea MGMT AUDIT & BPO SRL(“MGMT”) ; J40/14885/2014; CUI: RO 33928794 sediul in Bucuresti, str. Intrarea Amzei, nr. 2, Mansarda, Sector 1.

La utilizarea acestui site, incluzand vizitarea si navigarea acceptati in totalitate, Termenii si Conditiile prevazute mai jos, precum si legile implicite aplicabile pe teritoriul Romaniei.

Informatiile continute in acest site au scop informativ general si este un site de prezentare a serviciilor furnizate de compania noastra exclusiv cu titlu informativ si nu trebuie considerate ca fiind consultanta ori avand natura contractuala.

Nu facem nicio declaratie sau garantie expresa sau implicita, cu privire la completitudinea, acuratetea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea cu privire la site-ul Web sau la informatiile, produsele, serviciile sau alte elemente continute pe site-ul web pentru orice scop. 

Prin intermediul acestui site puteti sa va conectati la alte site-uri care nu sunt sub controlul MGMT Audit & BPO. Nu suntem raspunzatori pentru nici o pierdere sau dauna, indirecta sau consecventa sau pentru prejudiciul material sau financiar care rezulta din pierderea de date, programe sau din orice activitate din/  sau in legatura cu materialele utilizate in acest site,  sau cu utilizarea altor site-uri care sunt legate de el. Nu suntem responsabili pentru continutul site-urilor externe. 

Societatea noastra nu are nici o responsabilitate si nu poate fi acuzata in nici un fel pentru nici o paguba care ar putea surveni ca urmare a utilizarii website-urilor administrate de MGMT. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nicio natura. Nu putem garanta sau controla actualitatea si exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere prin site-ul nostru.

Nu ne asumam  nicio responsabilitate si nu suntem raspunzatoari pentru faptul ca site-ul poate fi temporar indisponibil din cauza problemelor tehnice care nu tin de controlul nostru.

Aceste pagini constituie o prezentare generala a serviciilor oferite de MGMT AUDIT & BPO. Imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea companiei noastre.

Nici o informatie de pe acest site nu tine loc de oferta si nu poate fi utilizata in loc de contract. Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la luarea unei decizii si nu garantam ca informatiile prezentate nu contin erori.

Nicio informatie nu poate fi interpretata ca reprezentand o obligatie asumata de MGMT in sensul desfasurarii vreunei activitati financiar-contabile pentru vizitatorii site-ului. Ne rezervam dreptul sa ne selectam clientii.

Orice persoana care doreste sa se informeze si/sau sa achizitioneze serviciile prezentate pe site este rugata sa ne contacteze direct pentru a afla detalii privind disponibilitatea serviciului, conditiile contractuale, taxele, tarifele si comisioanele aferente.

Activitatea noastra se desfasoara numai in temeiul unui contract de prestari servicii incheiat in formele si in conditiile prevazute de lege. Potrivit legiilor statutului profesiei noastre (CECCAR, CAFR, CCF) si a codului deontologic, ne asumam noi, angajatii si colaboratorii nostri obligatia pastrarii secretului professional.

Tarifele pentru serviciile prestate sunt fie forfetare, fie pe inregistrari, fie orare, fie pe proiect ca suma globala, ori rezultate din combinarea oricareia dintre aceste forme. La onorariile convenite se adauga TVA.
Pentru toate serviciile prestate se emite factura, termenul de plata fiind de maxim 14 de zile de la data emiterii facturii. Plata se poate face fie prin transfer bancar, fie in numerar, eliberandu-se chitanta.

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie referitoare la serviciile prestate, politica de contractare si tarifare, precum si modalitatea de lucru.

Reclamatiile privind calitatea serviciilor noastre se poate face pe email; termenul de solutionare este de maxim 15 zile de la data sesizarii. Pentru mai multe detalii si informatii legate de legislatia in vigoare puteti accesa  Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.

Continutul site-ului web (texte, elemente de grafica web, imagini, grafice, simboluri, email-uri, scripturi, programe si alte date) pe care navigati acum nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise si este proprietatea companiei si este aparata de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Conform legii drepturilor de autor, daca sesizati incalcarea anumitor drepturi intelectuale, va rugam contactati-ne la adresa de mai: management@mgmtgroup.ro.

Termenii si Conditiile mentionate sunt in conformitate cu prevederile legale din Romania. Orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Termeni si Conditii sau din utilizarea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Administratorul site-ului mgmtgroup.ro isi rezerva dreptul de a modifica informatiile existente in prezentul site in orice moment, ocazional, ori de cate ori este nevoie sau apar elemente care trebuie sa fie mentionate, fara notificarea prealabila , fara preaviz pentru  persoanele care il utilizeaza. 

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze utilizarea serviciilor noastre

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la: management@mgmtgroup.ro.

Confidentialitate ( va rugam cititi „Politica de confidentialitate„) !

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al MGMT AUDIT & BPO SRL. Prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR“), precum si cu orice alta legislatie aplicabila :link. GDPR.

Va asiguram ca vom raspunde la absolut toate cererile, reclamatiile si apreciem feedback-ul dumneavoastra.

Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, am pregatit un material prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicatiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Utilizam metode si tehnici de securitate, politici interne si proceduri de lucru aplicabile tuturor angajatilor, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate si ne asiguram ca persoanele care transmit date cu caracter personal nu vor fi dezvalui aceste infomatii  unor terte parti decat in conditiile legii. Nici o utilizare, fie ea partiala, a datelor primite nu va putea fi efectuata fara acordul dumneavoastra prealabil.

Informatiile fara caracter personal comunicate de utilizatorii site-ului sunt utilizate pentru a crea si a propune produse si servicii adaptate preferintelor acestora.

Este posibil sa obtinem informatii in mod automat, dar care nu pot fi in nici un caz asociate vreunei personae.

Linkuri de verificare inregistrari sau de conectare:

Inregistrare fiscala https://www.anaf.ro/ https://www.mfinante.gov.ro/
Inregistrare fiscala VIES / politicile UE / Impozitare /
fiscalitate / TVA / operatori economici /
verificarea numarului TVA / baza de date
Inregistrare profesionala http://www.ceccarbucuresti.ro/ https://ceccar.ro/ https://www.cafr.ro/; https://www.ccfiscali.ro/ https://www.aspaas.gov.ro/
Inregistrare ca operator de date cu caracter personal www.dataprotection.ro /
Uniunea Europena www.europa.eu https://ec.europa.eu/;
Portalul instantelor de judecata http://portal.just.ro
Oficiul National al Registrului Comertului                 https://www.onrc.ro/;
Alte pagini web accesate frecvent

http://evidnou.ceccaro.ro;

https://raport.ceccar.ro/

https://cds.e-licitatie.ro/;

www.e-licitatie.ro;

https://www.keysfin.com/;

www.selfawb.ro;

https://www.fgo.ro/;

https://lege5.ro/App;

https://www.e-guvernare.ro/;

https://www.portalcontabilitate.ro/

https://www.portalcodulfiscal.ro/

https://www.avocatnet.ro/

http://www.monitoruloficial.ro/