Ne bucuram de vizita dvs. pe paginile noastre web și dorim sa va furnizam cateva informatii esentiale referitoare la angajamentul nostru privind securitatea și confidentialitatea datelor personale.

Va rugam sa consultati aceasta sectiune in mod regulat, deoarece politica poate suporta modificari sau actualizari. Orice modificari semnificative ale acestei politici vor fi notificate.

in completarea acestei politici, va rugam sa consultati Politica de utilizare a cookie-urilor

Cine suntem noi

Noi, MGMT AUDIT & BPO SRL (“MGMT”), detinatori ai site-ului mgmtgroup.ro, suntem o companie de prestari servicii de audit financiar, contabilitate, resurse umane – salarizare, consultanta fiscala, financiar-contabila și preturi de transfer.

Profesionalismul defineste fiecare serviciu pe care il oferim, avand la baza un set de valori la un nivel ridicat de exigenta, motiv pentru care protejarea datelor dumneavoastra se numara printre cele mai importante angajamente ale noastre.

Informatii despre MGMT

MGMT AUDIT & BPO SRL  iși are are sediul in București, Sector 1, Str. Intrarea Amzei nr.2 , Mansarda și este inmatriculata in Registrul Comerţului sub nr. J40/14885/2014, avand cod fiscal nr. RO 33928794

Date de contact

++4 0752 112 206|management@mgmtgroup.ro| mgmtgroup.ro

Utilizarea site-ului mgmtgroup.ro 

Accesand sau utilizand orice parte/functie a site-ului mgmtgroup.ro, inseamna ca va angajati sa acceptati și sa respectati termenii, conditiile și politicile mentionate și/sau disponibile prin hyperlink și aveti minim varsta legala in conformitate cu legislatia nationala aplicabila. Daca nu acceptati termenii, conditiile și politicile prezentate in aceasta documentatie, atunci nu ar trebui sa continuati accesarea site-ului nostru și/sau utilizarea serviciilor noastre.

Dreptul de proprietate intelectuala

Conţinutul site-ului mgmtgroup.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, constituie integral proprietatea MGMT si sunt aparate de legile privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul MGMT a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislaţiei in vigoare.

MGMT poate oferi utilizatorului/clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit conţinut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru conţinutul/conţinuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor conţinuturi, fara a putea utiliza alte conţinuturi ale site-ului mgmtgroup.ro.

Utilizarea pe site-ul mgmtgroup.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. MGMT nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuit pentru pagubele aparute prin folosirea conţinutului site-ului.

Va rugam sa raportati orice eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site la adresa management@mgmtgroup.ro.

De unde colectam date despre dvs.

in general, datele personale pe care le colectam sunt furnizate de dvs. prin e-mail, prin intermediul acestui site, a retelelor de social media, sau in timpul vizitelor dvs. la sediul nostru.

Ocazional, cand suntem in proces de recrutare, este posibil sa colectam date despre dvs. din platformele online specializate (eJobs, LinkedIn etc.) sau din CV-urile pe care ni le trimiteti.

De asemenea, atunci cand interactionati cu noi pe retelele de socializare (adica like, share, comentarii,

recenzii etc.), vom avea in mod inevitabil acces la informatii despre dvs., in special date pe care le-ati

facut publice pe profilul dvs. de social media.

Cum utilizam datele cu caracter personal

Va rugam gasiti mai jos, scopurile pentru care prelucram datele dvs. personale, persoanele care au acces la datele dvs., precum și modul in care le stocam. 

 1. Cand interactionati cu noi prin intermediul canalelor de contact disponibile pe site sau social media

Daca interactionati cu noi folosind datele de contact disponibile in pagina de contact, a formularului de contact, sau interactionati cu noi prin intermediul functiilor de messenger ale retelelor de socializare (ex. feedback, sesizari, solicitari informatii etc.), vom folosi datele dvs. de contact și datele pe care ni le comunicati pentru a va oferi informatii și oferte cu privire la serviciile noastre, pentru a solutiona situatia semnalata, pentru a evalua gradul de satisfactie al clientilor noștri și pentru a ne imbunatati continuu serviciile pe care le oferim.

Date personale Numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de e-mail, functia, date pe care le-ati facut publice pe profilul dvs. de social media și orice alte date pe care ni le trimiteti voluntar.
Legalitatea prelucrarii Prelucram datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea dvs. inainte de incheierea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (UE) 2016/679)  in urmarirea interesului nostru legitim pentru a raspunde oricarei intrebari, plangeri sau recomandari pe care ne-o trimiteti și pentru a ne imbunatati serviciile și experienta pe care o oferim clientilor noștri (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679).
Cu cine putem impartași datele dvs. Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (gazduire și stocare de date) sau furnizori carora le externalizam anumite servicii de asistenta tehnica pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relatiilor cu clientii Platforme de social media: Facebook, LinkedIn Autoritati de reglementare și alte autoritati ale statului, daca sunt solicitate prin cerinte legale sau statutare.
Vom dezvalui datele tale cu caracter personal numai in masura in care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmarit. Am luat toate masurile necesare pentru a ne asigura ca și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat masuri de securitate fizica, electronica și manageriala pentru protejarea datelor. 
Cat timp vom stoca datele Nu vom pastra in baza noastra de date comunicatiile mai vechi de 1 an, de la data ultimei interactiuni. Datele transmise prin intermediul retelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.
Unde sunt stocate datele Datele inregistrate prin intermediul site-ului mgmtgroup.ro vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate in Uniunea Europeana. Datele transmise prin intermediul retelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora. Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și in cloud.
 1. Comunicarile comerciale și de marketing

Va putem trimite informatii despre serviciile pe care le oferim daca ati solicitat aceste informatii (de exemplu, prin abonarea la newsletter) sau daca sunteti deja clientul nostru, iar aceste informatii va pot interesa in mod special.

Date personale Numele, prenumele, adresa de e-mail, numar de telefon
Legalitatea prelucrarii Prelucram datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (UE) 2016/679) Prelucram datele in baza consimtamantului dvs. (Art. 6/1/a al Regulamentului (UE) 2016/679), pentru comunicari de marketing  Vom prelucra datele in interes legitim daca sunteti deja clientul nostru și  consideram ca informatiile ar putea fi de mare interes pentru dvs. (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679)
Cu cine putem impartași datele dvs. Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (gazduire și stocare de date) sau furnizori carora le externalizam anumite servicii de asistenta tehnica pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relatiilor cu clientii Furnizorul serviciului de newsletter: cu care compania are contract in derulare(ex. Sendinblue) Autoritati de reglementare și alte autoritati ale statului, daca sunt solicitate prin cerinte legale sau statutare.
Vom dezvalui datele tale cu caracter personal numai in masura in care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmarit. Am luat toate masurile necesare pentru a ne asigura ca și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat masuri de securitate fizica, electronica și manageriala pentru protejarea datelor.
Cat timp vom stoca datele in cazul abonarii la newsletter, prelucrarea datelor va continua pana cand dvs. veti solicita dezabonarea in cazul prelucrarii efectuate in interes legitim, atunci cand sunteti deja clientul nostru, vom prelucra datele dvs. pe durata executarii contractului și vom continua sa procedam astfel inca 3 ani dupa rezilierea contractului.
Unde sunt stocate datele Datele inregistrate in sistemul nostru de management al datelor vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate in Uniunea Europeana. Datele care vor fi comunicate furnizorului serviciului de newsletter, vor fi stocate de acesta pe serverele sale, conform politicilor proprii. Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și in cloud.

Important:

in cazul in care veti dori sa nu mai primiti newslettere sau materiale informative de la mgmtgroup.ro, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul „Dezabonare” disponibil in mail-ul primit, ori sa trimiteti un email in care sa mentionati dorinta de dezabonare, catre management@mgmtgroup.ro și veti fi dezabonat de la respectivele comunicari.

 1. Prelucrarea datelor candidatilor in procesul de recrutare, selectie și evaluare a talentelor

Daca doriti sa va alaturati echipei MGMT, va invitam sa accesati sectiunea Cariere și sa completati formularul care va fi afișat pe pagina respectiva.

Vom prelucra datele pe care ni le furnizati in momentul completarii formularului (sau transmise prin e-mail-ul disponibil in pagina de contact) și alte informatii suplimentare pe care vi le vom solicita ulterior, pentru a analiza potentialul real și motivatia dvs. astfel incat sa putem sa evaluam daca informatiile pe care ni le-ati oferit corespund profilului de angajat pe care il cautam.

Important: CV-ul pe care ni-l trimiteti nu trebuie sa contina date sensibile cu privire la (i) origine rasiala sau etnica (ii) afinitati politice (iii) credinte filozofice sau religioase; (iv) calitatea de membru al unui sindicat sau partid politic; (vii) istoricul infractiunilor sau procedurilor penale și al pedepselor sau amenzilor aferente; (viii) savarșirea oricarui comportament ilegal sau inadecvat și sanctiuni asociate; sau (ix) orice numar de identificare national al unei persoane.

Date cu caracter personal Informatii furnizare prin completarea forumularului disponibil in sectiunea Cariere: nume și prenume, date de contact (e-mail și telefon), pozitia actuala și postul vizat. Alte informatii furnizate la solicitarea MGMT  CV, certificari, competente și calificari pentru postul dorit; Scrisoare de intentie, experienta de munca anterioara și / sau relevanta sau alte experiente Informatii din interviuri și discutii telefonice pe care le puteti avea, daca este cazul; Detalii despre tipul de post pe care il cautati, salariul curent și / sau dorit și ale informatii legate de pachetele de compensatii și beneficii, dorinta de a va reloca sau alte preferinte de munca și tipul de organizatie preferat; Informatii din referinte și / sau informatii primite in urma verificarilor de fond (daca este cazul), inclusiv informatii furnizate de terti; și / sau scrisori de recomandare; Informatii referitoare la istoricul relatiilor de munca anterioare. Alte informatii furnizate in mod voluntar de candidat 
Date personale sensibile și / sau demografice Informatii sensibile și / sau demografice furnizate in mod voluntar de candidat  in timpul procesului de de recrutare, cum ar fi: cetatenie și / sau informatii despre cetatenie, informatii medicale sau de sanatate ale candidatului, date de origine rasiala, etnica sau religioasa
Legalitatea prelucrarii Prelucram datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea dvs. inainte de incheierea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (EU) 2016/679)
Cu cine putem impartași datele dvs. Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (gazduire și stocare de date) sau furnizori carora le externalizam anumite servicii de asistenta tehnica pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relatiilor cu clientii Autoritati de reglementare și alte autoritati ale statului, daca sunt solicitate prin cerinte legale sau statutare. Vom dezvalui datele dvs. cu caracter personal numai in masura in care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmarit. Am luat toate masurile necesare pentru a ne asigura ca și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat masuri de securitate fizica, electronica și manageriala pentru protejarea datelor.
Cat timp vom stoca datele Nu vom pastra datele candidatilor care sunt mai vechi de 1 an
Unde sunt stocate datele Datele inregistrate prin site-ul mgmtgroup.ro sau prin intermediul adresei de e-mail vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate in Uniunea Europeana. Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și in cloud
 1. incheierea contractelor și executarea solicitarilor clientilor

Prelucram in special datele cu caracter personal existente in  documentele pe care ni le transmitem și informatiile necesare pentru incheierea și indeplinirea contractelor.

Date cu caracter personal Nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, semnatura, rolul in companie
Legalitatea prelucrarii Prelucram datele dumneavoastra pentru incheierea și executarea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (EU) 2016/679)
Cu cine putem impartași datele dvs. Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (gazduire și stocare de date) sau furnizori carora le externalizam anumite servicii de asistenta tehnica pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relatiilor cu clientii Autoritati de reglementare și alte autoritati ale statului, daca sunt solicitate prin cerinte legale sau statutare. Vom dezvalui datele dvs. cu caracter personal numai in masura in care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmarit. Am luat toate masurile necesare pentru a ne asigura ca și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat masuri de securitate fizica, electronica și manageriala pentru protejarea datelor.
Cat timp vom stoca datele Nu vom pastra date personale cu o vechime de peste 5 ani, calculate din momentul incetarii contractului, cu exceptia documentelor care fac obiectul conditiilor de pastrare impuse de legislatia nationala (spre exemplu datele contabile)
Unde sunt stocate datele Datele inregistrate prin site-ul mgmtgroup.ro sau prin intermediul adresei de e-mail vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate in Uniunea Europeana. Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și in cloud.
 1. Participarea la diverse evenimente organizate de MGMT 

MGMT dorește sa creasca fidelitatea partenerilor sai și sa ofere cat mai multe de oportunitati de constientizare a clientilor și promovarea serviciilor oferite, prin organizarea de cursuri, conferinte, workshop-uri, campanii, concursuri sau alte evenimente dedicate persoanelor interesate.

De regula, aceste evenimente, in functie de specificul fiecareia, beneficiaza de un regulament sau o politica proprie. inregistrarea utilizatorilor se realizeaza, in general, prin comunicarea unei adrese valide de e-mail. Participantilor care se vor bucura de anumite beneficii in urma participarii la aceste evenimente li se vor solicita datele suplimentare pentru a intra in posesia beneficiilor respective, in vederea respectarii obligatiilor fiscale aplicabile.

Important: Este foarte probabil ca in timpul acestor evenimente sa dorim sa fotografiem sau sa inregistram video participantii, in vederea promovarii comunitatii și a servicilor MGMT. De fiecare data vom oferi posibilitatea de a va opune acestei prelucrari și va vom respecta dorinta de a nu fi filmat/fotografiat, oferindu-va un element distinctiv (ex. un ecuson de o anumita culoare).

Date personale Numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de e-mail, localitatea, CNP (eventual copie CI) pentru cei care intra in posesia beneficiilor. Optional: Imaginea (fotografii, inregistrari video)
Legalitatea prelucrarii Prelucram datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (UE) 2016/679) in vederea inregistrarii participantilor. Prelucram datele in baza consimtamantului dvs. (Art. 6/1/a GDPR), pentru comunicari de marketing Vom prelucra datele in interes legitim pentru a va oferi anumite beneficii, premii (Art. 6/1/f GDPR)  Vom prelucra fotografiile și inregistrarile video ale participantilor, realizate in timpul campanii/concursuri/evenimente, in scopul urmaririi interesului nostru legitim de a promova imaginea companiei MGMT (Art. 6/1/f GDPR)
Cu cine putem impartași datele dvs. Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (gazduire și stocare de date) sau furnizori carora le externalizam anumite servicii de asistenta tehnica pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relatiilor cu clientii Agentia Nationala de Administrare Fiscala Firmele de curierat: cu care compania are contracte in derulare Companii terte carora le putem externaliza anumite roluri in organizarea evenimentelor (ex. Fotografi, Cameramani, organizatori evenimente, furnizori de servicii de videotelefonie și chat online) Pagina web a companiei sau alte website-uri detinute de MGMT precum și platformele de social media: LinkedIn, Facebook Autoritati de reglementare și alte autoritati ale statului, daca sunt solicitate prin cerinte legale sau statutare. Vom dezvalui datele tale cu caracter personal numai in masura in care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmarit. Am luat toate masurile necesare pentru a ne asigura ca și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat masuri de securitate fizica, electronica și manageriala pentru protejarea datelor. 
Cat timp vom stoca datele Datele participantilor care nu au fost caștigatori sau care nu au beneficiat de anumite beneficii, vor fi stocate timp de 24 luni de la incheierea evenimentului. Datele participantilor care primesc anumite beneficii care trebuie inscrise in documentele financiar-contabile, vor fi pastrate in arhiva timp de 5 ani, cu incepere de la data incheierii exerciţiului financiar in cursul caruia au fost intocmite, in conformitate cu perioadele Legii contabilitatii nr. 82/1991 și a  Ordinului 2634/2015.
Unde sunt stocate datele Datele inregistrate prin intermediul site-ului mgmtgroup.ro (sau a altor site-uri detinute și administrate de MGMT) vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate in Uniunea Europeana. in cazul beneficiilor livrate prin intermediul firmelor de curierat, datele de livrare vor fi stocate pe platformele online ale firmelor de curierat cu care colaboram și vor fi supuse termenelor de pastrare ale acestora. Datele publicate pe retelelele de social media (poze/inregistrari video) vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora. Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și in cloud.
 1. Cand reactionati la continutul prezent pe retelele de socializare sau cand distribuiti informatii de pe site

Suntem prezenti pe Facebook și LinkedIn. Ori de cate ori interactionati cu noi prin intermediul conturilor noastre deschise in aceste platforme (ex: comentarii, like, share, recenzie etc.) vom avea acces la datele public disponibile pe profilele dvs. 

Date cu caracter personal Nume, imagine, orice informatii accesibile public in profilul dvs. dinretelele de socializare, sau comunicare in mod voluntar de dvs.
Legalitatea prelucrarii Prelucram datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (Art. 6/1 / b GDPR) sau in interesul nostru legitim (Art. 6/1 / f GDPR) pentru a raspunde oricarei intrebari, plangeri sau recomandari pe care ne-o trimiteti și pentru a ne imbunatati serviciile și experienta pe care o oferim clientilor noștri și interesul legitim de a va tine la curent cu noutatile pe care mgmtgroup.ro le publica și care ar putea fi de interes pentru dvs.
Cu cine putem impartași datele dvs. Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (gazduire și stocare de date) sau furnizori carora le externalizam anumite servicii de asistenta tehnica pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relatiilor cu clientii Platformele online: Facebook, LinkedIn Autoritati de reglementare și alte autoritati ale statului, daca sunt solicitate prin cerinte legale sau statutare. Vom dezvalui datele tale cu caracter personal numai in masura in care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmarit. Am luat toate masurile necesare pentru a ne asigura ca și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat masuri de securitate fizica, electronica și manageriala pentru protejarea datelor. .
Cat timp vom stoca datele Datele transmise prin intermediul retelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.
Unde sunt stocate datele Datele sunt stocate pe serverele retelelor de socializare, situate in Uniunea Europeana sau in SUA  Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și in cloud
 1. Utilizarea pluginurilor sociale

Este responsabilitatea MGMT și a platformelor de socializare (in calitate de operatori asociati), in conformitate cu politicile europene, sa prelucreze datele de afișare activa (de exemplu, cookie ID) atunci cand un utilizator al site-ului nostru interactioneaza cu retelele sociale prin intermediul butoanelor și widget-urilor incorporate.

Pe site-ul nostru, am integrat pluginurile sociale ale Facebook, Twitter, LinkedIn. Mai multe informatii despre plugin-urile pe care le utilizam, puteti gasi in Politica de utilizare a cookie-urilor.

Date cu caracter personal Nume, imagine, orice informatii accesibile public in profilul dvs. dinretelele de socializare, sau comunicare in mod voluntar de dvs.
Legalitatea prelucrarii Vom prelucra datele dvs. in urmarirea interesului nostru legitim de a facilita o ușoara partajare a continutului platformei noastre (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679)
Cu cine putem impartași datele dvs. Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (gazduire și stocare de date) sau furnizori carora le externalizam anumite servicii de asistenta tehnica pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relatiilor cu clientii Platformele online: Facebook, Twitter, LinkedIn Autoritati de reglementare și alte autoritati ale statului, daca sunt solicitate prin cerinte legale sau statutare. Vom dezvalui datele tale cu caracter personal numai in masura in care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmarit. Am luat toate masurile necesare pentru a ne asigura ca și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat masuri de securitate fizica, electronica și manageriala pentru protejarea datelor.  
Cat timp vom stoca datele Datele partajate cu retelele de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.
Unde sunt stocate datele Datele inregistrate prin intermediul site-ului mgmtgroup.ro vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate in Uniunea Europeana. Datele transmise prin intermediul retelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora. Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și in cloud.
 1. Facilitarea unei navigari ușoare și placute pe site-ul nostru

Cand accesati site-ul nostru, colectam date despre dvs. prin identificatori online (cookie-uri și IP), care sunt stocate in fișiere de jurnal.

Folosim aceste informatii pentru a putea proiecta site-ul nostru astfel incat sa ne adaptam mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil sa folosim adresa dvs. IP pentru a ajuta la diagnosticarea eventualelor disfunctionalitati ale serverelor noastre și pentru a gestiona site-ul nostru, pentru a analiza tendintele, pentru a urmari mișcarile vizitatorilor și pentru a colecta informatii demografice generale, pentru a ajuta la identificarea preferintelor vizitatorilor.

Puteti gasi mai multe informatii despre cookie-uri, precum și despre cum puteti șterge cookie-urile și dezactiva urmarirea accesand Politica de utilizare a cookie-urilor disponibila pe site-ul nostru.

Date personale Internet Protocol (IP), locatia generala a computerului, dispozitivul (nivel de tara), istoricul de vizualizare a site-ului web, timestamp-ul, cerere / actiune
Legalitatea prelucrarii Folosim cookie-uri care fac ca navigarea dvs. pe site-ul nostru sa fie una ușoara și placuta, in interesul nostru legitim (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679) Cookie-urile neesentiale nu sunt utilizate fara consimtamantul dvs. (Art. 6 /1/a al Regulamentului (UE) 2016/679)
Cu cine putem impartași datele dvs. Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (gazduire și stocare de date) sau furnizori carora le externalizam anumite servicii de asistenta tehnica pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relatiilor cu clientii Terti care plaseaza cookie-uri: youtube.com, doubleclick.net Autoritati de reglementare și alte autoritati ale statului, daca sunt solicitate prin cerinte legale sau statutare Vom dezvalui datele tale cu caracter personal numai in masura in care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmarit. Am luat toate masurile necesare pentru a ne asigura ca și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat masuri de securitate fizica, electronica și manageriala pentru protejarea datelor. 
Cat timp vom stoca datele Exista cookie-uri de sesiune și cookie-uri persistente. Daca cele de sesiune sunt șterse la inchiderea browserului, cele persistente pot avea o durata de viata diferita, raportata la scopul pe care il indeplinesc. Mai multe informatii despre durata de utilizare a cookie-urilor pe care le utilizam, puteti gasi in Politica de utilizare a cookie-urilor.
Unde sunt stocate datele Datele sunt stocate pe serverele Google/Facebook situate in Uniunea Europeana sau SUA.

Sunt datele colectate și prelucrate de catre mgmtgroup.ro in conditii de siguranta?

Mgmtgroup.roacorda o atentie sporita protejarii datetelor dumneavoastra și aplica masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura protectia datelor cu caracter personal prelucrate, corespunzatoare pentru riscuri și categorii de date protejate, in special, protejeaza datele impotriva partajarii lor persoanelor neautorizate, a preluarii lor de o persoana neautorizata, a prelucrarii lor cu incalcarea legilor aplicabile precum și impotriva schimbarii, pierderii, deteriorarii sau distrugerii datelor.

Cu toate acestea, amintiti-va insa ca, din pacate, nici o transmisie de date nu este garantata 100% sigura.

in cazul in care suspectati incalcarea confidentialitatii datelor dvs., va rugam sa ne contactati imediat la adresa: management@mgmtgroup.ro.

Important: Dupa finalizarea perioadei de pastrare a datelor, datele dvs. vor fi șterse. in cazul in care vom considera ca  aceste date ne-ar putea ajuta in imbunatatirea calitatii produselor sau serviciilor vom continua utilizarea acestor date doar dupa anonimizarea ireversibila a acestor date.

Link-uri catre alte site-uri web

Website-ul nostru poate contine link-uri catre alte site-uri web care nu sunt detinute sau controlate de noi. Va rugam sa retineti ca nu suntem responsabili pentru practicile de confidentialitate ale altor site-uri web sau terte parti. Va incurajam sa fiti conștienti cand parasiti site-ul nostru și sa cititi politicile de confidentialitate ale fiecarui site web care poate colecta informatii personale.

Prelucrarea datelor persoanelor minore

Mgmtgroup.ro nu este destinat și nu colecteaza prin intermediul site-ului, cu buna știinta informatii de la minori sub 18 ani. Accesarea și utilizarea site-ului de catre minori reprezinta acordul implicit al tutorelui legal in navigarea site-ului nostru de catre minorul aflat in intretinere. De asemenea daca vom descoperi ca un minor a folosit site-ul nostru fara aprobarea reprezentantului legal, vom șterge toate datele personale despre acesta.

Transferuri internationale de date cu caracter personal

Mgmtgroup.ro nu intentioneaza sa partajeze date cu caracter personal cu parteneri care iși desfașoara activitatea in afara Spatiului Economic European („SEE”), cu exceptia platformelor de social media sau motoarele de cautare (Facebook, Google) care, deși au sedii in UE, stocheaza informatiile in data center-urile din SUA. Vom lua toate masurile necesare pentru a ne asigura ca aceste transferuri au loc conform reglementarilor in vigoare in materia protectiei datelor. 

in cazul in care, in urmarirea intereselor noastre comerciale, sau din dorinta de oferi o experinta cat mai placuta utilizatorilor prin integrarea de noi facilitati, va fi necesar sa transferam date in afara Spatiului Economic European, va vom notifica acest lucru și vom actualiza prezenta politica.

Drepturile de care va bucurati

Ca persoana vizata aveti drepturi legale specifice cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectam și prelucram. Mgmtgroup.ro va respecta drepturile și va asigura ca tine cont in mod corespunzator de interesele dvs.

 • Retragerea consimtamantului: Daca prelucrarea se realizeaza in baza consimtamantului dvs., va puteti retrage consimtamantul pentru prelucrarea respectiva in orice moment.
 • Rectificarea datelor: in cazul in care observati ca detinem date cu caracter personal eronate, ne puteti solicita in orice moment rectificarea datelor cu caracter personal care va privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a pastra datele cu caracter personal – care sunt utilizate continuu și care sunt in posesia sau controlul nostru – exacte, complete, actuale și relevante, pe baza celor mai recente informatii disponibile pentru noi. 
 • Restrictia prelucrarii: in cazul in care va aflati in una dintre situatiile de mai jos, puteti sa ne solicitati sa restrictionam prelucrarea datelor dvs.:
  • contestati corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada in care noi trebuie sa verificam exactitatea, 
  • prelucrarea este ilegala și solicitati restrictionarea prelucrarii mai degraba decat ștergerea datelor cu caracter personal,
  • nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept, sau 
  • va opuneti prelucrarii in perioada in care verificam daca motivele noastre legitime au intaietate fata de ale drepturile dvs. 
 • Accesul la datele tale: Ne puteti cere informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dvs., inclusiv informatii cu privire la ce categorii de date, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, daca nu sunt colectate direct de la dvs. și cui i-au fost dezvaluite, daca este cazul. Puteti obtine un exemplar de la noi, gratuit, continand datele cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. Ne rezervam dreptul de a percepe o taxa rezonabila pentru solicitari abuzive.  
 • Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal catre un alt operator, acolo unde este posibil dpdv tehnic, cu conditia ca prelucrarea sa fie necesara pentru executarea unui contract. Mai degraba decat sa primiti un exemplar cu datele tale cu caracter personal, puteti solicita sa va transferam datele direct catre alt operator, specificat de dvs.
 • Dreptul la ștergere: Puteti obtine de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, in cazul in care:
  • datele dvs. nu ne mai sunt necesare in raport cu scopurile pentru care au fost prelucrate;
  • va opuneti prelucrarii ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea Dreptul de opozitie mai jos);
  • datele cu caracter personal au fost prelucrate in mod ilegal;
  • va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea

        Cu exceptia cazului in care prelucrarea este necesara:

 • in vederea indeplinirii unei obligatii legale care necesita prelucrarea acelor date de catre noi;
 • in special pentru cerintele legale privind termenele de pastrare a datelor;
 • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
 • Dreptul de opozitie: Puteti obiecta oricand la prelucrarea datelor cu caracter personal datorita situatiei speciale in care te afli. in acest caz, nu vom mai prelucra datele cu caracter personal, daca nu putem demonstra motive intemeiate, legitime și un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept. Cand va opuneti prelucrarii, va rugam sa mentionezi daca doriti ștergerea datelor cu caracter personal sau restrictia prelucrarii acestor date.
 • Dreptul de a depune o plangere: in cazul unei pretinse incalcari a legislatiei in vigoare privind confidentialitatea, puteti depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor: 
 • Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal completand formularul online disponibil la adresa: Plangeri ANSPDCP

De retinut!

Perioada de timp: Vom incerca sa solutionam cererea dvs. in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungita din motive privind dreptul legal specific sau complexitatea solicitarii. 

Restrictionarea accesului: in anumite situatii, este posibil sa nu putem sa va acordam acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza unor restrictii prevazute de lege. Daca va refuzam solicitarea de acces, va vom comunica motivul refuzului.

Imposibilitatea identificarii: in unele cazuri, este posibil sa nu putem sa identificam datele cu caracter personal, din cauza lipsei elementelor de identificare furnizate in cererea pe care ne-o transmiteti. in astfel de cazuri, daca nu furnizati informatii suplimentare care sa permita identificarea dvs., nu vom fi in masura sa dam curs solicitarii de a exercita drepturile legale așa cum sunt descrise in aceasta sectiune.

Exercitarea drepturilor tale legale

Pentru a exercita drepturile legale, va rugam sa contactati Responsabilul nostru cu Protectia Datelor in scris la adresa de email la management@mgmtgroup.ro.

Multumim ca ati parcurs politica noastra de confidentialitate și ne-am bucura daca ne-ati transmite feedback-ul dvs. pentru a  putea imbunatati acest document!

Aceasta versiune a fost actualizata la data de 11.11.2020